Selecteer een pagina

Jouw partner voor bedrijfsprinters

Wij helpen jou binnen 2 minuten

de beste printer te kiezen!

De beste keuze printer voor uw bedrijf

Geschikt voor grote en kleine bedrijven

Onderbouwd advies afgestemd op je wensen

Wij hebben ruim 1.000+ klanten geholpen

Welke printers kun je leasen?

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het huren van bedrijfsprinters? Zoek niet verder! Bij Printerscan zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige bedrijfsprinters voor huren, zodat je altijd de juiste printer hebt voor jouw zakelijke behoeften, zonder te hoeven investeren in de aanschaf ervan. Het is van belang om rekening te houden met een aantal factoren van de printer. Denk aan de kwaliteit van het afdrukken, de afdrukkosten per pagina en het papierformaat. Maak gebruik van onze printerscan om de beste keuze te maken voor jouw printer.

De printer scan

Als dé specialist in bedrijfsprinter lease bieden wij een breed scala aan printers aan, geschikt voor verschillende bedrijfstoepassingen en groottes. Of je nu een tijdelijke printeroplossing nodig hebt zoals een extra printer voor drukke periodes, of een compleet printerpark voor jouw kantoor, wij hebben de juiste oplossing voor jouw bedrijf.

Voordelen van een printer leasen

  • Bedrijfsprinter lease: Onze bedrijfsprinters zijn altijd up-to-date en worden regelmatig onderhouden voor optimale prestaties.
  • Printerscan: Ben je niet zeker welke bedrijfsprinter het beste bij jouw zakelijke behoeften past? Geen probleem! Met onze printerscan helpen wij je de juiste keuze te maken. Onze experts analyseren jouw vereisten en adviseren de meest geschikte bedrijfsprinter voor jouw situatie.
  • Flexibele leaseperiodes: Of je nu een bedrijfsprinter nodig hebt voor een dag, een week, een maand of langer, wij bieden flexibele leaseperiodes aan die aansluiten bij jouw bedrijfsplanning en behoeften.

Printer huren of kopen?

Veel ondernemers staren zich blind op de aanschafprijs van een printer. Maar de aanschafprijs geeft geen realistisch beeld van wat je uiteindelijk kwijt bent aan een printer. Er komen namelijk ook kosten bij voor verbruikersmaterialen, onderhoud en reparaties. Wil je precies weten waar je aan toe bent? Dan kun je er ook voor kiezen om een zakelijke printer te huren bij WijVerhurenPrinters.nl. Je betaalt dan een vast, laag bedrag per maand. Daarvoor krijg je een printer naar keuze in bruikleen, voor zolang je deze nodig hebt. Het maandbedrag is inclusief levering, installatie, service en garantie. Bij een aantal printers is ook een bepaald aantal afdrukken inbegrepen bij het maandbedrag. Bovendien ben je in het geval van een storing altijd verzekerd van snelle hulp door een deskundige monteur. Een zakelijke printer huren betekent een goed functionerende bedrijfsprinter en een vast maandbedrag, zonder onverwachte kosten. Wat wil je nog meer?

Wat zeggen onze klanten over ons?

 

Bekijk onze videoreviews!

Conversie Marketeers

Online Marketingbureau

Jann
Products

Groothandel in parfum en cosmetica

Cherokee
4me

Jeep Cherokee Specialist

Doe de GRATIS printerscan!

Wij helpen je graag bij het maken van een keuze voor de beste zakelijke printer voor jouw onderneming. De printerscan is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven en neemt slechts twee minuten in beslag. En het kost je helemaal niets!

Onze klanten