Selecteer een pagina

Jouw partner om een printer te leasen

Wij helpen jou binnen 2 minuten

de beste printer te kiezen!

De beste keuze printer voor uw bedrijf

Geschikt voor grote en kleine bedrijven

Onderbouwd advies afgestemd op je wensen

Wij hebben ruim 1.000+ klanten geholpen

Welke printers kun je leasen?

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het leasen van printers? Zoek niet verder! Bij Printerscan zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige printers voor lease, zodat je altijd de juiste printer hebt voor jouw behoeften, zonder te hoeven investeren in de aanschaf ervan. Het is van belang om rekening te houden met een aantal factoren van de printer. Denk aan de kwaliteit van het afdrukken, de afdrukkosten per pagina en het papierformaat. Maak gebruik van onze printerscan om de beste keuze te maken voor jouw printer.

De printer scan

Als dé specialist in printer lease bieden wij een breed scala aan printers aan, geschikt voor verschillende toepassingen en bedrijfsgroottes. Of je nu een tijdelijke printeroplossing nodig hebt voor een evenement, een extra printer voor drukke periodes, of een compleet printerpark voor jouw kantoor, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Voordelen van een printer leasen

  • Geen grote investeringen: Waarom duizenden euro’s uitgeven aan de aanschaf van een printer wanneer je er een kunt leasen voor een fractie van de prijs? Bij Printerscan bespaar je geld door te leasen in plaats van te kopen.
  • Altijd up-to-date: Wij zorgen ervoor dat onze printers altijd voorzien zijn van de nieuwste technologieën en updates, zodat je kunt profiteren van de beste prestaties en functionaliteiten.
  • Geen zorgen over onderhoud: Onderhoud en reparaties zijn onze verantwoordelijkheid. Als er iets mis is met de printer, zorgen wij voor een snelle oplossing, zodat je zonder onderbreking kunt blijven printen.

Printer huren of kopen?

Veel ondernemers staren zich blind op de aanschafprijs van een printer. Maar de aanschafprijs geeft geen realistisch beeld van wat je uiteindelijk kwijt bent aan een printer. Er komen namelijk ook kosten bij voor verbruikersmaterialen, onderhoud en reparaties. Wil je precies weten waar je aan toe bent? Dan kun je er ook voor kiezen om een zakelijke printer te huren bij WijVerhurenPrinters.nl. Je betaalt dan een vast, laag bedrag per maand. Daarvoor krijg je een printer naar keuze in bruikleen, voor zolang je deze nodig hebt. Het maandbedrag is inclusief levering, installatie, service en garantie. Bij een aantal printers is ook een bepaald aantal afdrukken inbegrepen bij het maandbedrag. Bovendien ben je in het geval van een storing altijd verzekerd van snelle hulp door een deskundige monteur. Een zakelijke printer huren betekent een goed functionerende bedrijfsprinter en een vast maandbedrag, zonder onverwachte kosten. Wat wil je nog meer?

Wat zeggen onze klanten over ons?

 

Bekijk onze videoreviews!

Conversie Marketeers

Online Marketingbureau

Jann
Products

Groothandel in parfum en cosmetica

Cherokee
4me

Jeep Cherokee Specialist

Doe de GRATIS printerscan!

Wij helpen je graag bij het maken van een keuze voor de beste zakelijke printer voor jouw onderneming. De printerscan is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven en neemt slechts twee minuten in beslag. En het kost je helemaal niets!

Onze klanten